Wie op zoek is naar een nieuwe hoofdtelefoon wordt al snel geconfronteerd met de gigantische hoeveelheid keus uit duizenden verschillende modellen. Van bedrade in-ear oortjes van enkele euro’s tot grote hoofdtelefoons met de meest luxe features. Daarom helpen we je door middel van deze keuzehulp met kiezen.

1. Sony WH-1000XM4 – De nieuwe koning

Met de WH-100XM3 had Sony al één van de beste noise cancelling koptelefoons van de afgelopen jaren. Nu heeft deze een opvolger gekregen. De WH-1000XM4 is alles wat zijn voorganger was, maar dan beter. Visueel gezien lijkt er misschien niet zo heel veel veranderd, maar Sony heeft er wel degelijk een schepje bovenop gedaan.

  • Laagste prijs op dit moment: € 379,00

Zo beschikt de nieuwste noise cancelling koptelefoon van Sony over multipoint-connection. Dit betekent dat je nu twee apparaten tegelijk kan verbinden, bijvoorbeeld je telefoon en laptop. Daarnaast pauzeert de muziek nu automatisch wanneer je de koptelefoon afzet en is Speak-to-Chat toegevoegd. Helaas staat daar tegenover dat er afscheid genomen is van de AptX-ondersteuning. Dit kan een beperking zijn wanneer je gebruik maakt van een Windows pc.

2. Sony WH-1000XM3 – de kroonprins

Lange tijd was Bose hét merk als je op zoek was naar een noise cancelling koptelefoon, maar die tijd is voorbij. De concurrentie is in rap tempo dichterbij gekomen, en heeft Bose zelfs ingehaald. Sony weet namelijk voor het tweede jaar op rij de beste noise cancelling koptelefoon af te te leveren. De Sony WH-1000XM2 was al goed, maar de WH-1000XM3 is toch nog net een stukje beter.

  • Laagste prijs op dit moment: € 229,00

Niet alleen de noise cancelling is opnieuw ongeëvenaard, ook op andere fronten is de Sony WH-1000XM3 ijzersterk. Het Geluid klinkt, ook zonder kabel, vol en helder dankzij de aptX en Sony LDAC. Verder ondersteunt hij verschillende assistenten (Google Assistant en Alexa), gaat de batterij dertig uur mee en heeft hij een aantal handige features zoals de Snelle Aandacht-functie. Toch is hij nog niet perfect, want de belkwaliteit houdt niet over.

3. Bose Noise Cancelling Headphone 700

Dat Sony tegenwoordig wordt gezien als hét merk voor Noise Cancelling koptelefoons betekent niet dat Bose opeens tweederangs geworden is. Hun Noise Cancelling Headphones 700 behoort nog steeds tot de beste koptelefoons in dit segment. Vooral als het gaat om geluidskwaliteit behoort Bose tot de top en ook de noise cancelling zelf is nog steeds van een ongekend hoog niveau.

  • Laagste prijs op dit moment: € 270,16

Of je voor de Bose of Sony moet gaan is dan ook vooral afhankelijk van wat je zoekt. Zo is de WH-1000XM3 goedkoper en heeft een langere batterijduur. De koptelefoon van Bose klinkt daarentegen een stuk beter bij het bellen en is visueel wat interessanter. Het ontwerp van de Bose Noise Cancelling Headphone 700 is net even wat spannender. Welke van de twee je moet kiezen, is vooral afhankelijk van smaak en kleine voorkeuren.

4. Triple Driver in-ear Headphones

‘S Werelds eerste THX®-gecertificeerde hoofdtelefoon – Het THX-certificeringsproces besteedt speciale aandacht aan frequentierespons en de consistentie, lage vervorming en uitzonderlijke geluidsisolatie, luisteraars zullen genieten van gebalanceerde audio van hoge kwaliteit en luisteren naar entertainment-soundtracks en muziek zoals de artiest het bedoeld heeft.

DRIE DRIVERS – Deze hoofdtelefoon heeft twee gebalanceerde armaturen en een afzonderlijke dynamische driver. Samen leveren ze een uiterst nauwkeurige luisterervaring met een ongeëvenaard dynamisch vermogen en helderheid van diepe bassen tot zinderende hoge tonen.

EXPERT LY GESTEMD – 1MORE werkte samen met de internationaal geprezen producer, mixer en geluidstechnicus Luca Bignardi om de laatste Tuning te perfectioneren om een ​​nauwkeurige weergave te geven van het beoogde geluid van je favoriete artiest.

COMFORTABEL ERGONOMISCH ONTWERP – De schuin geplaatste oorstukken passen natuurlijk bij uw gehoorgangen. 9 sets meegeleverde oordopjes zorgen voor een goede pasvorm voor iedereen. Ze zijn comfortabeler en vallen minder snel uit, zodat u van uw muziek kunt genieten.

INTELLIGENTE BEDIENINGSTECHNOLOGIE – In-line afstandsbediening is handig geplaatst zodat u moeiteloos het volume kunt regelen, nummers kunt selecteren en oproepen kunt beantwoorden. De superieure MEMS-microfoon heeft onafhankelijk geplaatste aardingsdraden om overspraak en achtergrondstoringen te elimineren.

Laagste prijs op dit moment: € 123,00